Taas ühistreeningut läbi viinud Klopp: oleksin nagu esimest päeva koolis

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: PA Pictures/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp oli eile elevil nagu esimese klassi juntsu, sest pärast kahekuist pausi sai ta taas läbi viia ühistreeninguid. 

Kui Eestis alustati teisipäeval juba vutimatšidega, siis Inglismaal võisid klubid alles eile esimest korda väiksemates gruppides ühistrenne läbi viia. 

«Ärkasin tavalisest veidi varem, misjärel sain aru, et tegu ongi esimese päevaga. Tunne on tõesti nagu esimest päeva koolis. Kahtlustan, et 46 aastat tagasi kogesin midagi sarnast,» tunnistas sakslane Briti meediale. «Tõmbasin seejärel treeningvormi selga, aga seekord põhjusega – et minna trenni.»

«Võtame praegust perioodi kui hooaja ettevalmistusena. Keegi ei tea, kaua veel läheb, kuid hakkame praegu põhja laduma nii selleks kui ka järgmiseks hooajaks,» sõnas Klopp.

Millal Premier League taas hoo sisse saab, pole veel teada. Liiga on välja pakkunud 12. juuni kuupäeva, kuid vajab mängude alustamiseks valitsuse heakskiitu. 

Kõige enam ootavadki liiga taaskäivitamist Liverpooli poolehoidjad, kelle lemmikud peavad järele jäänud üheksast mängust võitma kõigest kaks, et lõpetada kodumaal 30-aastane tiitlipõud. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles