Thierry Neuville: Tommi Mäkinen üritas mind Hyundaist ära napsata

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Thierry Neuville
Thierry Neuville Foto: Lavadinho Via Www.imago-images.de/Imago Images/panoramic

Hyundai WRC-tiimi sõitja Thierry Neuville tunnistas, et Toyota tiimipealik Tommi Mäkinen üritas teda eelmise hooaja lõpus enda leeri meelitada. 

«Mõistagi tahtis Tommi mind enda juurde. Aga olin oma sõnumites talle kogu aeg väga kindel – mul on veel aasta jagu lepingut järel, mistõttu pole mul põhjust tiimi vahetada,» sõnas Neuville portaalile Rallit.fi. 

Niisiis jäigi Neuville oma senisele tööandjale truuks ning tagatipuks jäi Toyota ilma ka maailmameistriks tulnud Ott Tänakust. Ent nagu me teame, tühjade kätega tõusva päikese maa tiim siiski ei jäänud, vaid Mäkinen suutist kübarast välja tõmmata Sebastien Ogier', Elfyn Evansi ja Kalle Rovanperä nimed.

«Olen Hyundais õnnelik. Pärast seda, kui Andrea Adamo [2019. aastal] juhiks sai, on mul tiimi vastu täielik usaldus. Olen kindel, et mu tulevik on siin helge,» jätkas belglane, kes tunnistas siiski, et esiti tuli tal Adamo juhtimisstiiliga harjuda. 

«Ta on väga otsekohene inimene ja kuna ta on itaallane, siis on ta ka väga emotsionaalne. Kui tulemused on head, on kõik hästi, ent kui nii pole, siis pole suurte ootuste tõttu seal kõige lihtsam olla. Oleme juba praegu saavutanud häid tulemusi, aga ta sunnib meid jätkuvalt takka. Isegi pärast Monte Carlo rallit, mille võitsin, oli ta väga emotsionaalne ja nõudis enamat. See on aga oluline, sest see ongi ainus viis, kuidas tippu jõuda,» leidis Neuville.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles