Sten Sokk: ei tea, kas pean tööle minema või läheb korvpall ikka edasi?

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kalev/Cramo mängumees Sten Sokk (paremal).
Kalev/Cramo mängumees Sten Sokk (paremal). Foto: Liis Treimann

Aastaid Eesti korvpallikoondisse kuulunud Sten Sokk on sarnaselt teistele koondislastele praegu kasutamas mai keskel avatud korvpallikodu võimalusi, kuid mängumees tunnistab, et tulevikus suhtes on määramatuse tõttu tal muremõtteid. 

«Ma ikka päevast päeva mõtlen, mis nüüd oma eluga edasi teen. Kas peangi tööle minema, midagi õppima hakkama või läheb korvpall ikka edasi? Hetkel on kõige lollim see teadmatus, sest pole aimugi, mida see viirus endast mõtleb. Ühed räägivad, et varsti võib tulla teine laine, teised räägivad, et tuleb alles sügisel teine laine,» sõnab Sokk intervjuus Korvpall24.ee-le. 

«Usun, et Eesti liigas selliseid mängijaid ei leia, kes ei peaks sügisel tööle minema, kui korvpall edasi ei lähe,» jätkas tagamees ning lisas, et endale ta konkreetset ametit veel välja valinud pole. 

31-aastane Sokk pallis tänavu BC Kalev/Cramo ridades ning VTB Ühisliigas olid tema keskmisteks näitajateks 5,7 punkti, 2,1 resultatiivset söötu ja 1,1 lauapalli. Eesti-Läti liigas olid tagamehe samadeks näitajateks 6,8 punkti, 3,4 söötu ja 1,7 lauapalli.

Loe edasi Korvpall24.ee portaalist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles