NBA läbi aegade suurim korvikütt sai politseilt karmi teate

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kareem Abdul-Jabbar.
Kareem Abdul-Jabbar. Foto: Chris Pizzello/AP

NBA legend Kareem Abdul-Jabbar sai eelmisel nädalal teate, et tema poeg on politsei poolt areteeritud. Nimelt oli 28-aastane Adam Abdul-Jabbar rünnanud naabrit noaga.

Esialgse info kohaselt ründas Kareem Abdul-Jabbari noorim laps Adam naabrit kööginoaega, tekitades ohvrile mitmeid haavu. Õnneks polnud vigastused eluohtlikud ja kannatanu sõitis ise haiglasse.

California osariigi San Climente politseibrigaad pidas peagi Adam Abdul-Jabbari kinni ning ta viidi teisipäeval arestimajja. Järgmisel päeval vabastati noormees pärast 25 000 dollari suuruse kautsjoni maksmist.

Varasemalt pole Adam seadusega pahuksis olnud ja samuti üle kahe meerti pikkuse vägilase tegu tuli NBA legendist isale väga suure üllatusena.

Kareem Abdul-Jabbari peetakse üheks läbi aegade parimaks korvpalluriks. Oma 20-aastase karjääri jooksul viskas mees rekordilised 38 387 punkti, millega püsib endiselt selles arvestuses esikohal. Ta võitis kuuel korral NBA meistritiitli ja nimetati ka 1995. aastal korvpalli Kuulsuste halli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles