Video Flora näitas, et eelmise vooru libastumine oli ainult tööõnnetus

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Flora mehed rõõmustamas värava üle tänavuses karikafinaalis. Loodetavasti sahistatakse võrku ka täna õhtul, kui Eesti parimale klubile tuleb külla Marijampole Suduva Leedust.
Flora mehed rõõmustamas värava üle tänavuses karikafinaalis. Loodetavasti sahistatakse võrku ka täna õhtul, kui Eesti parimale klubile tuleb külla Marijampole Suduva Leedust. Foto: Konstantin Sednev

Valitsev Eesti jalgpallimeister Tallinna Flora alistas täna koduväljakul Paide Linnameeskonna 3:1 ning tõestas, et eelmise vooru allajäämine Viljandi Tulevikule oli ainult tööõnnetus 

Pärast väravateta avapoolaega sahistas Flora kohe teise poolaja alguses kaks korda. Esmalt mängiti 51. minutil ilusa söödumänguga kastis löögile Konstantin Vassiljev, kes kahurikuuli Mait Toomi selja taha saatis.

Neli minutit hiljem suurendas Flora eduseisu, kes jõudis nurgalöögijärgses olukorras esimesena jaole kastist lahti jäänud pallile ning selle võrku saatis. Too tabamus oli Eesti koondislase jaoks juba tänavuse hooaja 13.

66. minutil õnnestus Edgar Turil üks tagasi lüüa, pärast mida haaras Paide ka kohtumises initsiatiivi. Ühtegi reaalset väravašanssi neil aga ei tekkinud ning 85. minutil sahistas hoopis Flora, kui Märten Kuusk nurgalöögist tulnud palli võrku saatis. 

Päeva esimeses kohtumises sai hooaja teise võidu Narva Trans, kes oli Aleksandr Zakarliuka tabamuse toel võõral väljakul 1:0 üle Viljandi Tulevikust. Viimased kümme minutit tuli narvakatel sealjuures mängida arvulises vähemuses.

Õhtu viimases kohtumises alistas Tartu Tammeka võõral väljakul 4:2 FC Kuressaare. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles