Loeb ei hakka Tänaku katkestamise tõttu strateegiat muutma

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Reede õhtul Türgi rallil liidrikohta hoidnud üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb pudenes laupäeva hommikuste katsetega üldarvestuses viiendale kohale. Vanameister kavatseb aga jätkuvalt autoroolis tuld anda ning seda plaani ei väära ka Ott Tänaku katkestamine. 

«Oli karm hommik. Kaotasime esimesel katsel palju aega, kuna panime rehvidega mööda. Meil oli all kaks keskmist ja kaks kõva, aga kulutasime pikal katsel keskmised täiesti ära, mistõttu pidime pärast sõitma kahe varurehviga. Järgmised katsed polnud iseenesest halvad, aga rehvidega panime täiesti mööda,» raputas prantslane endale veidi tuhka pähe. 

Küll kinnitas Loeb, et ei hakka Tänaku katkestamise tõttu oma strateegiat ümber mängima. «See ei muutnud midagi. Sõidan jätkuvalt nii kiirest kui võimalik,» lausus prantslane. 

Viie katse järel hoiab Loeb üldarvestuses neljandat kohta, Elfyn Evans on tema ees 9,4 sekundi kaugusel, Kalle Rovanperä aga kohe tema järel 3,7 sekundi kaugusel. Kas Loeb usub, et ta on võimaline õhtu lõpetama poodiumil? «Raske öelda. Üritan lihtsalt suruda ja loodetavasti leiame õhtusteks katseteks hea seadistuse. Surume edasi ja vaatame, kuhu lõpuks välja jõuame.»

Ralli üldseis pärast viit katset:

Üldseis pärast viiendat katset.
Üldseis pärast viiendat katset. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles