Täna kaotanud Bjørgen: homme näeme, kes on tugevam

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMP05: OTEPÄÄ MK, SPRINDI FINAAL   : TALLINN, EESTI, 21JAN12
Otepää MK, sprindi finaal. Võitja Justina Kowalczyk. 
lt/Foto:LIIS TREIMANN
TLMP05: OTEPÄÄ MK, SPRINDI FINAAL : TALLINN, EESTI, 21JAN12 Otepää MK, sprindi finaal. Võitja Justina Kowalczyk. lt/Foto:LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Murdmaasuusatamise Otepää MK-etapil naiste sprindi finaalis poolatarile Justina Kowalczykule alla jäänud norralanna Marit Bjørgen ihkab juba homme 10 km klassikarajal ise parimaks tõusta.

«Ootan juba homset – see saab olema võistlus minu ja Kowalczyku vahel. Eks me näe, kes on tugevam,» sõnas ta. «Sprindis oli aga Kowalczyk lihtsalt veidike parem.»

Hiljuti Tour de Skil võidutsenud ja ka täna triumfeerinud Kowalczyku sõnul on Otepää tema jaoks suurepärane paik. «Mulle meeldib siin väga, tunnen end nagu kodus,» märkis ta. «Pärast suusatuuri puhkasin viis päeva. Võimalik, et tänu sellele olengi nii heas vormis.»

Meeste võistluses kõigutamatuks valitsejaks osutunud Dario Cologna sõnul oli tegemist ideaalse päevaga. «Olin enesekindel, heas vormis ja kõik õnnestus ideaalselt. Loodan ka homme poodiumile jõuda,» lausus sarnaselt Kowalczykule Tour de Ski võitnud šveitslane. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles