Eesti judomeistrivõistlustel võttis enim esikohti Tartu Do

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Künter Rothberg
Künter Rothberg Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Täna Tartus peetud judo Eesti meistrivõistlustel võitis täiskasvanute arvestuses enim esikohti  Tartu judoklubi Do. Eesti Meistritiitlile maadlesid pea 100 judokat.

Kehakaalus kuni 60kg võitis tartlastest Elnur Alijev,, kuni 66 kg Ilias Avir, kuni 73 kg Künter Rothberg ja üle sa kiloste judokate seas Dmitri Lepp.

Kehakaalus kuni 81 kg oli edukaim Georgi Ladõgin (Budolinn), kuni 90 kg tema klubikaaslane Aleksandr Marmeljuk ja kuni 100 kg Grigori Minaškin Dvigatelist.

Naiste seas oli tartlastest  kullal Julia Bežko kehakaalus kuni 63 kg. Kuni 48 kg võitis Svetalana Kazantseva Taifust, kuni 52 kg Heidy Miir Sakurast, kuni 57 kg Agnes Sillaste Ookamist, kuni 70 kg Laura-Maria Lehiste Võru Reist ja kuni 78 kg kehakaalu arvestuses võitis lehiste klubikaaslane Ailen Atspool

Võistkondlikult olid parimad meeste arvestuses Tartu Do Budolinni ja Dvigateli ees ning naiste arvestuses Võru Rei Okami ja Taifu ees.

Elnur Alijev, Künter Rothberg ja Grigori Minaškin sõidavad eeloleval nädalavahetusel Gruusiasse, Tbilisi Judo MK-etapile.

Samal ajal peetakse Bulgaarias, Sofias MK-etapp naistele. Eesti esindajad seal paraku ei osale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles