JÄRELVAADATAV TalTech pani tiitlikaitsja Tartu raskesse olukorda

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Aadu Luukase karikavõistluste teise poolfinaali avakohtumises alistas TalTech koduväljakul tiitlikaitsja Tartu 3:1 (28:26, 27:25, 15:25, 25:20) ja on ühe jalaga finaalis. Paari korduskohtumine toimub homme Tartus ning kell 18 algavat matši näitab Postimees otsepildis.

Enne kohtumist

Tartu näol on tegu tiitlikaitsjaga, möödunud aasta detsembris peetud finaalis saadi 3:2 jagu Saaremaa Võrkpalliklubist. TalTechi meeskond jõudis eelmisel hooajal karikavõistlustel poolfinaali, kus tuli tunnistada Bigbanki paremust.

Sel hooajal on TalTech ja Tartu omavahel kohtunud korra, kui novembri keskel peetud Credit24 Meistriliiga mängus jäi tulemusega 3:0 peale Tartu meeskond. Karikavõistluste veerandfinaalis alistas Bigbank esiliigaklubi LotusTimber/Neemeco, TalTech oli üle samuti esiliigas mängivast Viljandi Võrkpalliklubist.

Finaali pääseb kaks võitu saanud võistkond või juhul kui mõlemal võistkonnal on üks võit ja üks kaotus, siis mängu eest antavate suurema punktide arvuga võistkond. Mängu eest antavate punktide võrdsuse korral mängitakse kuldne geim.

Esimene finalist on Tallinna Selver, kes lülitas poolfinaalis konkurentsist Saaremaa Võrkpalliklubi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles