VIDEO Maik-Kalev Kotsar: meid ootab väga helge tulevik

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Maik-Kalev Kotsar (palliga).
Maik-Kalev Kotsar (palliga). Foto: A.Filomon/FIBA

Eesti korvpallis on käes huvitav aeg. Kui sageli räägitakse pikkade puudusest, siis matšides Itaalia ja Põhja-Makedoonia vastu valitsesid korvi all Maarjamaa mürakad Maik-Kalev Kotsar ja Kaspar Treier. 

Tänases otsustavas lahingus kogus keskmängija Kotsar 31 minutiga 15 punkti ja kaheksa lauapalli. Matši tipphetk saabus kolmandal veerandajal, mil ta surus palli võimsalt korvi üle kodustatud jänki Jacob Wiley, kellel vöö vahel parajalt Euroliiga kogemust. 

«Lasime vastased lõpus mängu tagasi ja loovutasime võidu. Aga me tahtsime lisaaega kindlasti vältida, mistõttu lasime neil rahulikult kolmest visata. Lisaajal võinuks juhtuda, et nad saavad vajaliku vahe kätte,» alustas Kotsar veidi kriitiliselt, ent jätkas rõõmsamalt. «Kindlasti oli väga huvitav mäng. Parim kaotus, mille olen kunagi saanud!»

Ta lisas: «Meil on väga noor tiim. Kõik annavad endast alati parima, mängitakse kogu südamest, nähakse iga päev meeletult vaeva. Usun, et meid ootab väga ere tulevik. Praegu jäi meil paar olulist mängijat eemale, nende lisandumisel oleme 2022. aastal veelgi tugevamad.»

Eile Venemaa vastu puhkepäeva saanud Treier oli sarnaselt Itaalia matšile väga heas hoos. Avapoolajal valitses ta kindlalt lauavõitluses. Kokku jäi 21-aastase ääremängija arvele 33 minutit, 14 puntki ja 12 lauda. 

«See oli samamoodi hullumeelne mäng nagu pidasime siin Itaalia vastu. Ma ei tea, miks, aga mingil põhjusel andsime ka täna edu käest. Lõpuks saavutasime vajaliku tulemuse, olen väga-väga õnnelik meie meeskonna ja selle üle, et pääsesime Euroopa meistrivõistlustele,» ütles Treier.

Kaspar Treier (palliga).
Kaspar Treier (palliga). Foto: A.Filomon/FIBA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles