Aleksandr Bolšunov on edu ja kuulsuse ohver: olen ajakirjanikest tüdinenud

Karl-Joosep Küngas
Copy
Aleksandr Bolšunov.
Aleksandr Bolšunov. Foto: Gian Ehrenzeller/EPA/Scanpix

Venemaa murdmaasuusakoondise ainus praegune superstaar Aleksandr Bolšunov on tüdinenud intervjuudest ja sooviks rohkem vabadust.

Viimasel kahel hooajal MK-sarja üldvõitjaks kroonitud ja tänavu karjääri esimese MM-tiitli võitnud Bolšunov on edu tõttu tõusnud üheks enim intervjuusid jagavaks talisportlaseks.

«Olen ajakirjanikest tüdinenud. Kui keegi kirjutab mulle, siis ma lihtsalt enam ei vasta. Kui ma reaalselt ajakirjanike ette astun, siis soovin vestlusega võimalikult kiiresti ühele poole saada ja tagasi treeningutele asuda,» selgitas Bolšunov Ugra TVle.

«Mõistagi on kuulsusel ka positiivseid külgi, kuid ausalt öeldes mulle üldse ei meeldi see. Liiga palju energiat läheb kaduma. Jah, reklaamides osalemine pole paha, kuid suusatamine on endiselt prioriteet. Igal võistlusel hea tulemus sõita on number üks eesmärk.»

Tänavu tõestas Bolšunov, et tal jääb ikkagi piisavalt energiat headeks tulemusteks. 2018. aasta olümpiamängudelt võitis ta neli ja viimasel kahel MMil on ta kaela saanud seitse medalit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles