M-Sport näeb vaeva, et anda Suninenile tänavu ikkagi täisprogramm

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Teemu Suninen.
Teemu Suninen. Foto: Sander Ilvest

M-Spordi finantsprobleemide tõttu pidi Teemu Suninen autoralli MM-sarjas tänavu esialgu kaasa lööma vaid pooltel võistlusel, kuid aprilli alguses selgus, et soomlase koormus suureneb kuue osavõistluse pealt üheksale. Nüüd pole aga sugugi välistatud, et mees saab ikkagi kaasa teha terve hooaja.

Tõsi, asjal on oma konks. Nimelt ei tähendaks see täisprogrammi WRC-masinaga, vaid kalendri jagamist WRC- ja WRC2-sarja vahel. 

«Meie eesmärgiks on Teemut igal etapil kasutada. See on midagi, mille nimel me praegu töötame,» sõnas M-Spordi pealik Richard Millener usutluses sarja kodulehele. 

«Ilmselgelt oleme temasse palju investeerinud ja tahame teda hoida. Praegu võtame asju etapphaaval, kuid ootan juba huviga seda, millist minekut ta Horvaatias võiks näidata. Isiklikult leian, et Teemu on asfaldi peal parem sõitja kui kruusal,» lausus britt.

MM-sari jätkub aprilli viimasel nädalavahetusel Horvaatia asfaltteedel. Seal on Sunineni ohjata justnimelt Ford Fiesta Rally2 ehk WRC2-sarja masin, kuivõrd Fiesta WRC masinaid ohjavad Gus Greensmith ja Adrien Fourmaux.

27-aastaselt soomlase kontol on seni neli punkti. Hooaja avaetapil Monte Carlos katkestas ta kohe alguses, kodusel Arctic Rally'l jäi saagiks kaheksas koht. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles