VIDEO Virvese konkurent elas Horvaatias üle hirmsa avarii

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sami Pajari Horvaatia stardipoodiumil.
Sami Pajari Horvaatia stardipoodiumil. Foto: Dppi/Bastien Roux/ZUMAPRESS.com

Soomlastele pole olnud Horvaatia MM-ralli avapäev just kõige rõõmustavam. Kui WRC-sarjas jäi juba avakatsel teepervele MM-sarja üldliider Kalle Rovanperä, siis JWRC konkurentsis tegi Sami Pajari kolmandal kiiruskatsel avarii liidrikohalt.

Pajari alustas Horvaatia rallit JWRC arvestuses väga hästi. Pärast kaht kiiruskatset hoidis ta liidrikohta, kuid pärast seda tuli sisse õnnetu eksimus, mis ta konkurentidest kaugele maha jättis.

Soomlane vajus kolmandal kiiruskatsel rajalt veidi vasakule murule ning suurel kiirusel sealt enam naasta ei õnnestunud. Tema juhtitud Ford Fiesta lendas peagi külili ning põrkas kokku ka puudega. Sealt lendas ta õhku, kus oma teljele ringi peale tegi, kuid õnneks sai ta ikkagi jätkata.

Pärast hoolduspausi näitas Pajari, et õnnetus mingit rütmi temalt ära ei võtnud ja võttis viiendalt kiiruskatselt omale päeva kolmanda katsevõidu. Kokkuvõttes on ta JWRC arvestuses 10. kohal ning kaotab liider Martin Kocile 3.43,6. Ainsa eestlasena JWRC-s võistlev Robert Virves hoiab pärast viiendat kiiruskatset kuuendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles