Tarvas pani TalTechi taas paika ja sammus poolfinaali

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Rakvere Tarva tänane sangar Devin Lee Harris.
Rakvere Tarva tänane sangar Devin Lee Harris. Foto: Marianne Loorents / Postimees

Eesti korvpalli meistriliigas sai selgeks esimene poolfinaalpaar. Valitsevale tšempionile Kalev/Cramole astub nelja parema seas vastu Rakvere Tarvas.  

Tarvas kindlustas koha poolfinaalis täna, kui veerandfinaalis oldi teistkordselt üle TalTechist. Rakvere klubi oli avamängu võitnud 86:75 ning täna suudeti ülikooliklubist üle olla ka võõral väljakul. 

Võitjate sangariks osutus Devin Lee Harris, kes tegi 26 sekundit enne lõppu otsustava läbimurde ning viis Tarva ette 71:69. Kohtumise lõppsõna jäi küll TalTechile, kuid Erik Keeduse kaugvise ning jätkuolukorras tulnud Oliver Metsalu ja Erik Schmalzi (häda)visked enam ei tabanud. 

Harris viskas võitjate parimana 17 punkti, Sten Saaremäel toetas teda 16, Kristaps Gluditis 15 ja Tormi Niits 14 punktiga. TalTechi ründevankrit vedasid Metsalu (22 punkti) ja Keedus (15). 

Tarvas läheb korvpalli meistriliiga poolfinaalis seega vastamisi Kalev/Cramoga. Koha poolfinaalis on lunastanud ka Pärnu Sadam, kes ootab enda vastast paarist Rapla Avis Utilitas - Tartu Ülikool Maks & Moorits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles