Salva/Tartu Ülikool võitis EYBLi etapil kaks mängu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salva/Tartu Ülikooli U14 võistkond.
Salva/Tartu Ülikooli U14 võistkond. Foto: basket.ut.ee

Läti linnas Ogres toimunud EYBLi etapilt kogus esimest aastat turniiril osalev Salva/Tartu Ülikooli U14 võistkond kaks võitu viiest mängust. 

Esimeses mängus tuli tegemist teha kõige nimekama vastasega, kui 38:93 jäädi alla leedulaste Marciulionise korvpallikooli kasvandikele. Randel Rainer Lille oli eestlaste parim 10 punktiga.

Sama päeva teine mäng läks juba märksa lõbusamalt. Võõrustajate Ogre korvpallikooli kasvandike vastu jäädi küll alguses kaotusseisu, ent alates teisest veerandajast kontrolliti kohtumist täielikult ja saadi 60:36 võit. Riivo Siimon kogus selles mängus 13 ja Ander Peiponen 10 punkti.

Teise päeva hommikuses mängus oli vastaseks moskvalaste BS Trinta. Venelased valitsesid mängu ja kuigi enne viimast neljandikku oli vahe 15 punkti peal, siis viimasel neljandikul said vastased eriti hea hoo sisse ja mängu lõpuks olid Salva/Tartu Ülikooli kaotusnumbrid 36:68. Sten Kuber viskas selles mängus meeskonna parimana üheksa punkti.

Sama poiss oli hoos ka päeva teises mängus, kus vastaseks Kaunase Asiciai. Võrdse avaveerandaja järel lasti aga leedukatel teisel veerandajal visata 23 punkti ja sellega haarata mänguohjad. Mängu lõpuks tuli vastu võtta kaotus skooriga 41:63. Sten Kuberilt resultatiivseimana 14 punkti.

Viimases mängus peeti Riia Ridžeme Korvpallikooliga maha etapi kõige tasavägisem kohtumine. Viigilise avapoolaja järel hoidsid tartlased teisel mängupoolel initsiatiivi ja võitsid lõpuks kohtumise 43:39. Randel Rainer Lille viskas 17, Riivo Siimon 10 ja Sten Kuber 10 punkti.

Treener Rein Raam sõnas etapijärgselt, et mängudest võeti maksimum. «Marciulionise ja Trinta võistkonnad olid meist selgelt kõvemad. Kaunase võistkond on selline, keda väga heal päeval võime võita, aga seekord ei õnnestunud. Teised kaks vastast olid meile võrdsed vastased ja nende vastu me ei komistanud,» ütles Raam.

Salva/Tartu Ülikool on kogunud kahe etapiga viis võitu ja viis kaotust. Sel hooajal on jäänud veel üks etapp ja see peetakse koduses Tartus märtsi viimastel päevadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles