VIDEO Euroliiga vägevale mänguõhtule pani punkti tagasitulek ja ülivõimas pealtpanek

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Paul Zipser (paremal) oli eile suurepärases hoos.
Paul Zipser (paremal) oli eile suurepärases hoos. Foto: Mladen Lackovic via www.imago-images.de/imago images/Lackovic/Scanpix

Korvpalli Euroliigas on finaalturniirile pääseja selgitamiseks vaja viiendat veerandfinaallahingut ka Milano Emporio Armani ja Müncheni Bayerni vahelises seerias, sest Saksamaa klubi võitis eile hilisõhtul Itaalia hiidu 85:82.

Sealjuures tuleb märkida, et Bayern oli viimasel veerandajal kümnepunktilises kaotusseisus, kuid Vladimir Lucici ja Paul Zipseri vedamisel suudeti vahet jõudsalt vähendada ning lõpuks ka kohtumine enda kasuks kallutada. Neljanda neljandiku võitis Bayern 22:11.

Eriti märkimisväärses hoos oli eile Zipser. Maailma tugevaima liiga NBA kogemusega sakslane polnud 16 punktiga küll Bayerni parim punktitooja, ent ääremängija säras kahe võimsa pealtpanekuga.

Esmalt surus ta palli kolmandal veerandajal korvi Armani meeste Kyle Hinesi ja Luigi Datome vastu, viimasel veerandajal pani Zipser aga Hinesi nii võimsalt postrile, et võib-olla pole nõnda vägevat pealtpanekut sel hooajal Euroliigas veel nähtud.

Ainsana on Euroliigas finaalturniiri koha taganud Moskva CSKA. Otsustav viies mäng selgitab lisaks Armanile ja Bayernile veel nelja klubi saatuse: omavahel jätkavad pusimist Istanbuli Anadolu Efes ja Madridi Real ning Peterburi Zenit ja FC Barcelona. Nendeski paarides mängiti eile seeria neljas kohtumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles