Lindpere: koondisega liitun juba järgmiseks mänguks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere Eesti jalgpallikoondise treeningul.
Joel Lindpere Eesti jalgpallikoondise treeningul. Foto: Liis Treimann

Jaanuari lõpus New York Red Bullsi jalgpalliklubiga uue lepingu sõlminud Joel Lindpere loodab kontrahti lõppedes ennast proovile panna ka mõnes muus liigas.

«Esiteks on loomulikult mul hea meel, et uus leping sai allkirjastatud ja detailidesse seega ei läheks, mis puudutab multi-lepingu ajalist pikkust jne. Aga niipalju teadmiseks, et kui oma tööd samamoodi edasi teen, siis ühel heal päeval võib mind veel kuskil mujal mängimas näha!» kirjutab Lindpere Profisportlase blogis.

Novembris toimunud EMi play-off’i kohtumistes Eesti koondise särgi selga tõmmanud Lindpere kavatseb rahvusesindust aidata ka järgmises matšis El Salvadoriga. Eesti ja El Salvadori kohtumine on kavas 29. veebruaril Los Angeleses.

«Koondisega liitun juba järgmiseks mänguks veebruari lõpus. Hetkel olen Mehhikos, Cancunis laagris ja kõva töö käib,» täpsustas poolkaitsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles