Saue: polnud häda, aga väga kiiresti ei jõua sõita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eveli Saue
Eveli Saue Foto: Nordic Focus

Laskesuusatamise MK-etapil Holmenkollenis tegi täna naiste 7,5 km sprindis peatreeneri palvel kaasa ka spordist vaheaasta võtnud Eveli Saue, kes sai 53. koha.

Enda sõnul nädalas keskmisel kümme tundi treeniv Saue tegi mõlemas lasketiirus ühe möödalasu ja kaotas lõpuks võitjale 3.22,6.

Saue sõnul oli võistlus raske, aga on ka hullemaid olnud. «Tegelikult polnud häda, lihtsalt väga kiiresti ei jõua sõita praegu,» sõnas Saue Postimehele. «Mul oli eelmisel nädalavahetusel (murdmaasuusatamise ja laskesuusatamise Eesti meistrivõistlustel – toim) võimalus proovida, mis tunne on sõita, seal nägin enam-vähem ära, mis seis on.»

Saue lisas, et vaimse poole pealt oli täna lihtsam sõita. «Varem tulid võistlema ja olid selleks keskendunud, aga nüüd tulin lihtsalt sõitma. Selles mõttes oli lihtsam, polnud mingit lisapinget,» selgitas ta. «Praegu lihtsalt käin ja võistlen, sest on tore. Koht pole põhiline, sest kohad algavad 20. positsioonist eespool, kui nende peale ei võistle, pole enam suurt vahet, mis koht on.»

Kuigi Saue pääses ka laupäevasesse jälitussõitu, ei kavatse ta seal startida, vaid sõidab juba täna tagasi Eestisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles