Tänak Safari rallist: annan endast parima, et silmad veel rohkem lahti hoida

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Dppi/Nikos Katikis/Scanpix

Tunamulle autoralli maailmameistriks kroonitud Ott Tänaku jaoks pole kruusarallidel veel õnne olnud. Nii Portugalis kui ka Sardiinias rikkus ilusa võistluse vedrustuse purunemine, kuid eestlane vaatab juba tuleviku suunas. 

Pärast Sardiinia etappi jääb Tänak MM-sarja üldarvestuses liider Sebastien Ogier'st maha juba 57 punktiga. Eestlane oleksitele ei keskendu ja vaatab juba Keenia suunas. «Ma ei saa sellele (vedrustuse probleemidele - toim.) liiga palju mõelda. See on midagi, mida pole võimalik muuta,» selgitas Tänak.

«Lähme Safari rallile ja anname endast jälle parima. Muidugi proovin veel eriti tähelepanelikult silmi lahti hoida. Meeskond on mind mind toetamas. Mina olen püüdnud sellest võimalikult palju välja pigistada ning nemad on mind kõiges toetanud,» jätkas eestlane intervjuus portaalile Dirtfish.

Kui järgmine MM-etapp sõidetakse Keenias, siis juba ülejärgmine Kreekas, kus on väga keerulised tingimused kruusaralliks. Tänak usub, et insenerid teevad praegu kõvasti tööd ja auto muutub iga päevaga töökindlamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles