Adamo Tänakust: frustratsiooniga on keeruline jääda kodurallil rahulikuks pärast võistlusi, mis pole tema vastu head olnud

Karl Mihkel Eller
Copy
Esiplaanil on Hyundai tiimipealik Andrea Adamo.
Esiplaanil on Hyundai tiimipealik Andrea Adamo. Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Hyundai tiimipealik Andrea Adamo kostis, et tema võistkonna sõitja Ott Tänak oli enne katkestamist konkurentidest palju kiirem.

Tänak katkestas tänase võistluspäeva neljandal katsel. «Lasin kurvi liiga pikaks ja sattusin põllule, kus mind tabasid veel kaks rehvipurunemist (kolmandal katsel läks tal üks rehv). Meil polnud enam varurehve. Seetõttu ei saanud me jätkata,» sõnas ta ajakirjanikele pärast hooldusparki tagasi jõudmist.

«Ta näitas, et oli teistest palju kiirem,» rõõmustas Tänaku kiirus Adamot. Kas Tänak tegi sõiduvea, sest pingutas neljandal katsel üle ja lõhkus seetõttu rehvid? «Frustratsiooniga on keeruline jääda kodurallil rahulikuks pärast võistlusi, mis pole tema vastu head olnud,» viitas tiimipealik Sardiinia ja Portugali etappidele, kus Tänak katkestas liidrikohalt Hyundai purunenud tagavedrustuse tõttu.

Lõuna-Eestis on liidriohjad Kalle Rovanperä (Toyota) käes, kes edestab Craig Breeni (Hyundai) 8,5 sekundit. «Craig on sõitnud hästi. Ta näitas eelmisel aastal, et on nendel teedel kiire,» meenutas Adamo iirlase mullust teist kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles