Norra kõrgliiga jalgpallurid pidasid kodustaadionil seksipidu

Postimees Sport
Copy
Jalgpallurid pidasid Branni kodustaadionil pidu.
Jalgpallurid pidasid Branni kodustaadionil pidu. Foto: twitter

1908. aastal asutatud Bergeni jalgpalliklubi SK Branni raputas sel nädalal seksiskandaal, kui klubi jalgpallurid otsustasid kodustaadionil maha pidada suurema peo.

Skandaaliga on seotud 12 mängijat, kes panid Branni staadionil püsti peo, kust ei puudunud alkohol ega naised. Kuigi klubiruumides ainuüksi alkoholi tarbimine oli kodukorra range rikkumine, võttis skandaal hoopis suuremad mõõtmed. Nimelt oli peol kaasas neli naist, kellega osa jalgpallureid riietusruumis seksis.

Seksipeoga seotud mängijad tunnistasid oma teod klubi juhtkonnale üles. «Kindlasti ootavad neid ees tagajärjed,» kinnitas Branni spordidirektor Jimmi Nagel Jacobsen, lisades, et klubis on alustatud distsiplinaarmenetlust.

Branni peatreenerile Eirik Hornelandile ei mahtunud juhtunu pähe. «Meid ootab laupäeval ees tähtis mäng, mis muudab selle veelgi absurdsemaks,» sõnas ta.

14 vooru järel on Brann Norra kõrgliigas viimasel ehk 16. kohal. Vaid seitse punkti kogunud meeskonda lahutab väljalangemistsoonist pääsemiseks kuus silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles