FOTOD Bö elas olümpiahooaja eel üle hirmuäratava kukkumise

Postimees Sport
Copy
Tarjei Bö (paremal) ja Johannes Thingnes Bö (vasakul).
Tarjei Bö (paremal) ja Johannes Thingnes Bö (vasakul). Foto: Harald Deubert via www.imago-images.de/Scanpix

Norra laskesuusataja Tarjei Bö elas Saksamaal toimunud rullsuusavõistlusel üle kaks karmi kukkumist. Eksperdi hinnangul tundus teine kukkumine nii hull, et võinuks ohtu panna terve Bö olümpiahooaja.

Saksamaal Wiesbadenis toimunud traditsioonilise suverullivõistluse meeste ühisstardist sõidus kukkus Bö esimest korda 26. minutil. Lihtsalt äkitselt kadus vasaku jala alt rullsuusk ja norralane prantsatas asfaldile. Õnneks jäi ta selle tagajärjel võrdlemisi terveks ja naasis rajale.

Mõni hetk hiljem kukkus ta aga veel valusamalt, ka siis tuli rullsuusk mehe jala küljest lihtsalt lahti. Bö kukkus kõhuli asfaldile ning nahk oli päris mitmest kohast marraskil.

Tarjei Bö kukkumine rullsuusavõistlusel Saksamaal.
Tarjei Bö kukkumine rullsuusavõistlusel Saksamaal. Foto: Ekraanipilt

«See tundus väga dramaatiline. Eriti dramaatiline, arvestades, et kohe-kohe algab olümpiahooaeg. Ma kartsin, et ta rikkuski sellega oma olümpia ära,» ütles Norra rahvusringhäälingu (NRK) laskesuusaekspert Ola Lunde.

Õnneks Bö peale marrastuste suuremaid vigastusi ei saanud. Pärast võistlust poseeris ta koos naiste võistluse võitnud Dorothea Wiereriga fotodel. Meeste võistluse võitis Tarjei noorem vend Johannes Thingnes Bö.

Laskesuusatamise talvine hooaeg algab novembri lõpus Östersundis toimuva MK-etapiga. Märtsis tuleb MK-karussell esimest korda Eestisse, kuid Otepääl toimub hooaja eelviimane etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles