Manchester Unitedi mängijad ei julgenud Ronaldo ees maiustusi süüa

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: EPA/PETER POWELL/SCANPIX

Manchester Unitedi väravavaht Lee Grant avaldas, et Cristiano Ronaldo liitumise järel klubiga on nii mõnigi mängija muutnud oma toitumisharjumusi.

Ronaldo on tuntud tervisliku toitumise poolest. Viimati pälvis see suuremat tähelepanu jalgpalli EM-finaalturniiril, kui Ronaldo soovitas ühel pressikonverentsil kokakoola asemel vett juua.

Granti sõnul on Ronaldo tervislikud harjumused juba mõju avaldanud ka Manchester Unitedi söögilauas. «Räägin teile loo, mis juhtus reedel meie hotellis. Reeded on need päevad, mil pärast toidukorda on võimalik ka natukene maiustada. Seekord olid valikus õunapüree ja vanillikreem ning šokolaadiküpsised,» kirjeldas Grant Manchester Unitedi toidulauda.

«Võin kinnitada, et mitte ükski mängija ei haaranud nende järele. Üks kutt küsis minult, mis Ronaldo taldrikul on. See oli ilmselt kõige puhtam ja tervislikum taldrikutäis, mida võite ette kujutada. Mind pani imestama, et mitte ükski mängija ei julgenud püsti tõusta ja rämpstoitu võtta,» sõnas Grant.

Küsimusele, mis siis Ronaldo taldrikul oli, vastas väravavaht: «Neid taldrikuid oli mitu. Ühel neist olid kinoa, avokaado ja paar keedetud muna. See mees on imelises vormis. Tal on meie klubis minu järel paremuselt teine keha. See juba ütleb midagi!»,

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles