Ametlik: Tänaku meeskonnakaaslane lahkub Hyundaist, et jahtida MM-tiitlit M-Spordiga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Craig Breen.
Craig Breen. Foto: Vincent Thuillier/Hyundai Motorsport

Rallimaailmas toimus täna esimene suurem üleminek. Viimased hooajad Hyundai roolis istunud Craig Breen liitub M-Spordi meeskonnaga, kes on järgmiseks hooajaks võtnud suured sihid.

M-Sport teatas, et on sõlminud Breeni ja kaardilugeja Paul Nagle'iga koostöö, mis kestab järgmised kaks hooaega. Ennekõike soovis Iiri rallimees järgmisel hooajal sõita MM-sarjas kaasa täishooaja ning M-Sport oli ainus, kes seda võimalust talle pakkus.

Tegelikult oli see samm juba oodatud. Lihtsalt oli küsimus, millal see avalikuks tuleb. Nüüd, mil Breenil on sõidetud vaat et kõik MM-rallid Hyundai roolis, oli paras hetk saabunud.

Breen on tänavu näidanud MM-sarjas väga head minekut, olles jõudnud kolmel järjestikusel etapil poodiumile. Kui Eestis ja Belgias õnnestus tal teenida teine koht, siis Soomes kuulus talle kolmas positsioon.

«Olen selle lepingu nimel teinud terve elu tööd. Olen väga õnnelik, et saan teha koostööd Fordi ja M-Spordiga. Möödas on 12 pikka aastat, kuid olen lõpuks kohal,» lausus Breen ralliportaalile Dirtfish.

M-Spordi tegevjuht Malcolm Wilson tunnistas, et Breeniga on lepingust räägitud väga pikalt. «Oleme nii Craigi kui ka tema mänedžeriga olnud suhtluses juba mitmeid aastaid. Arvan, et ta sulandub meie meeskonda väga hästi,» sõnas Wilson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles