Soome meedia: Kui Solberg ei näita küpsemise märke, võib Adamo teha sõitjate osas vangerdusi

Postimees Sport
Copy
Oliver Solberg.
Oliver Solberg. Foto: Vincent Thuillier/Hyundai Motorsport

Kolmapäeval kinnitas Hyundai rallimeeskond, et 2022. aastal jagavad ralli MM-sarjas nende põhimeeskonna kolmandat autot Dani Sordo ja Oliver Solberg. Soome väljaanne Iltalehti leidis, et Solbergi vorm ei näita paranemise märke ka järgmisel aastal, siis võib tiimipealik Andrea Adamo anda võimaluse Soome sõitjatele – Teemu Suninenile ja Jari Huttunenile.

20-aastase Solbergi tulemused pole käimasoleval hooajal tõesti olnud märkimisväärsed. Veebruaris Rovaniemis toimunud MM-etapil tegi ta debüüdi WRC-autoga ja lõpetas seitsmendana. Pärast seda on ta MM-etappidel startinud WRC ja WRC2 kategoorias, kuid on kõik võistlused peale Portugali ralli erinevatel põhjustel katkestanud.

Iltalehti pakkus oma artiklis, et kui Solbergi tulemused järgmisel hooajal ei parane, siis võib Hyundai anda võimaluse endisele M-Spordi sõitjale Suninenile ja juba mitu aastat Lõuna-Korea tiimi palgal olnud Huttunenile.

«Soomlased peaksid rahulikult ootama järgmist hooaega. Kui Solberg ei näita küpsemise märke, võib Adamo teha sõitjate osas vangerdusi,» kirjutatakse artiklis, vihjates, et noore rootslase ebaõnnestumisel võidakse WRC-auto anda just eelpool mainitud soomlaste käsutusse.

Lisaks Solbergile ja Sordole jätkavad Hyundai põhisõitjatena Ott Tänak ja Thierry Neuville.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles