Ogier' poodiumikohata jätnud Sordo: see võitlus oli lihtsalt imeline

Karl-Joosep Küngas
Copy
Dani Sordo saab võimaluse kihutada kodustel Kataloonia teedel.
Dani Sordo saab võimaluse kihutada kodustel Kataloonia teedel. Foto: @S.GRAILLON via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC

Äsja lõppes Hispaania MM-ralli, kus noppis võidu Thierry Neuville. Hyundai meeskonnale tõi teise poodiumikoha Dani Sordo, kes lükkas pjedestaalilt MM-tiitlit jahtiva Sebastien Ogier. Hispaanlane oli mõistagi väga rahul enda etteastega.

Viimasele päevale neljandalt kohalt vastu läinud Sordo näitas pühapäeval suurepärast tempot ning Ogier ei suutnud sellele midagi vastu panna. Punktikatsel noppis hispaanlane veel koguni katsevõidu ja teenis meeskonnale viis lisapunkti. Sordo ise jäi pärast võitlust tagasihoidlikuks.

«Ma ei tea, kas see oli minu karjääri kõige õnnelikum päev. Samas võin kindlasti öelda, et olen õnnelik mees. See, et sain Ogier'ga võidelda kolmanda koha eest ja teda võita, on minu jaoks lihtsalt imeline,» lausus Sordo ralliportaalile Dirtfish.

Sordo saab poodiumikohta jahtida veel ka hooaja viimasel etapil Monzas. Autoralli MM-sarja viimane etapp Itaalias sõidetakse 18.-21 novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles