Kataloonias poodiumile kerkinud Virves: asfaldil sõitmine on meelepäraseks muutunud

Karl-Joosep Küngas
Copy
Robert Virves ja Aleks Lesk Kataloonia rallil.
Robert Virves ja Aleks Lesk Kataloonia rallil. Foto: Dppi/Nikos Katikis/Scanpix

Kui WRC-sarjas jäi Kataloonia rallil eestlastel poodiumikoht saavutamata, siis pjedestalile tõusis JWRC-klassis Robert Virves. Saaremaalt pärit noormees jäi võistlusega väga rahule.

«Sündmusterohkelt Kataloonia rallilt JWRC klassi 3. koht. Vahepeal oli lootust võidelda ka kõrgema koha eest, kuid eilne rehvipurunemine rikkus selle võimaluse ja langesime kolmandaks. Üldjoontes oleme siiski väga rahul, sest asfaldil sõitmine on iga ralliga aina meelepärasemaks muutunud, kiirus koguaeg kasvanud,» võttis Virves enda nädalavahetuse kokku.

Samuti kiitis Virves koostööd karjääris teist MM-rallit legendi lugenud Aleks Leski. «Kogu nädalavahetuse jooksul oli ka koostöö Aleksiga ideaalne. Seega emotsioonid on ainult positiivsed ja eriti tore oli nii kaugel kodust näha väga palju eestlasi meile kaasa elamas! Meie suurimad tänusõnad kuuluvad meie headele Toetajatele ja koostööpartneritele! Aitäh Teile!»

Hooaja jooksul kolmel korral JWRC-sarjas poodiumile kerkinud jäi kokkuvõttes omas klassis viiendale kohale. JWRC-sarja üldvõit kuulus Soome talendikale Sami Pajarile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles