Ralliekspert: Tänak on kindlasti valmis viimast kaht hooaega unustama

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport

Nagu tavaks saanud, hindavad tunnustatud ralliportaali DirtFish ajakirjanikud pärast iga WRC-etappi sõitjaid nende esituste põhjal. Kataloonia rallil säras kõige eredamalt võidumees Thierry Neuville, kes teenis Colin Clarkilt maksimaalsed kümme silma. Neljandal katsel rajapervele jäänud Ott Tänaku nime taha kirjutas põrinažurnalist hindeks kahe.

«Järjekordne nädalavahetus 2019. aasta maailmameistri jaoks, mida tasuks unustada. Juba avakatsel jäi ta kiiruses teistele alla, millele järgnes teise katse piruett. Kolmandal katsel õnnestus tal teha korralik läbimine, kuid siis – põmaki – neljandal rajalt välja. Näib, et Tänak ja i20 Coupe WRC masin lihtsalt ei sobi asfaldil kokku ning see oli lihtsalt järjekordne karjuv näide sellest,» kirjutas ta. 

«Neuville'il õnnestub mingil moel teda kimbutavatest hädadest üle olla, kuid Tänakul millegipärast mitte. Ta on kindlasti meelsasti valmis viimast kaht hooaega unustama ning hoiab hetkel pöidlaid pihus, et 2022. aasta masin sobiks talle ja tema sõidustiiliga paremini,» arvas Clark.

Colin Clarki hinded

Toyota sõitjad

Elfyn Evans (2. koht) 8/10

Sebastien Ogier (4. koht) 6/10

Kalle Rovanperä (5. koht) 6/10

Takamoto Katsuta (40. koht) 3/10

Hyundai sõitjad

Thierry Neuville (1. koht) 10/10

Dani Sordo (3. koht) 9/10

Oliver Solberg (7. koht) 7/10

Nil Solans (8. koht) 8/10

Ott Tänak (katkestas) 2/10

M-Spordi sõitjad

Gus Greensmith (6. koht) 6/10

Adrien Fourmaux (16. koht) 7/10

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles