Ott Tänak polnud uue rallimasinaga rahul, Thierry Neuville oli optimistlikum

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja said katsetada uut Hyundai i20 N Rally1 masinat.
Ott Tänak ja Martin Järveoja said katsetada uut Hyundai i20 N Rally1 masinat. Foto: Romain Thuillier/hyundai Motorsport/Romain Thuillier

Autoralli MM-sarja ootab peagi ees üleminek praegustelt WRC-masinatelt hübriidmootoritega Rally1-autodele. Nõnda ongi kõikidel meeskondadel hetkel käed-jalad tööd täis, et uue hooaja masin tuleva aasta 20. jaanuariks töökorda seada ja Monte Carlos teele lähetada.

Hyundai rallimeeskond testis oma uut rallimasinat Itaalia asfaltteedel ning autost tekkisid erinevad muljed. Mõistetavalt on nõnda uue masina juures väga palju elemente, mis vajavad lihvimist, ning nii Thierry Neuville kui Ott Tänak tõid need ka välja.

«See on hoopis teistsugune projekt. Ütleksin, et esimest korda ajaloos pole enam tegemist päriselt autoga,» andis Tänak portaali DirtFish vahendusel i20N Rally1 auto esialgsele versioonile karmi hinnangu.

«Saime lihtsalt mingi tüki ratastega plastikuga kaetud turvapuurist. See on täiesti omamoodi väljakutse kogu tiimile, sealhulgas inseneridele. Tuleb kõvasti õppida ja kogemusi hankida. Aga liigume samm-sammult edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles