West Ham alistas Liverpooli ja tõusis esikolmikusse

Toimetas Ville Arike
Copy
Ses olukorras asub West Ham juhtima, pall lendab Liverpooli väravavahi Alisson Beckeri käest võrku.
Ses olukorras asub West Ham juhtima, pall lendab Liverpooli väravavahi Alisson Beckeri käest võrku. Foto: Paul Terry/Sportimage/Scanpix

Inglismaa jalgpalliliiga keskses mängus alistas West Ham kodus Liverpooli 3:2 ning tõusis tollest tabelis ettepoole, kolmandaks.

Jürgen Klopi juhendatav Liverpool jäi kaotusseisu juba 4. minutil, mil VAR uuris nurgalöögile järgnenud olukorda, kus väravavaht Alisson Becker jäi hätta suure ja jõulise Angelo Ogbonna takistamisega ning pall lendas Beckeri enda käest väravasse. 41. minutil Trent Alexander-Arnoldi suurepärane karistuslöök võrdsustas seisu, kuid teise poolaja keskel pääses West Ham 3:1 ette. Divock Origi vähendas osavalt 83. minutil vahet, aga see enam ei aidanud.

Sellega katkes Liverpooli rekordit korranud 25 mängu (!) pikkune kaotuseta seeria, mõistagi oli allajäämine ka selle hooaja esimene. Veerandsada mängu püsiti kaotuseta ka aastal 1982.

11 vooru järel asuvad tabeli tipus Chelsea 26, Manchester City ja West Ham 23 ning Liverpool 22 punktiga.

Arsenal alistas Watfordi 1:0 ja tõusis 20 punktiga viiendaks. Uue peatreeneri Antonio Conte käe all peetud esimeses koduliiga mängus ei suutnud Tottenham Evertoni vastu enamat väravateta viigist. Leeds–Leicester mängisid 1:1.

Jagati välja ka järjekordsed hundipassid – need said viie järjestikuse kaotuse järel Aston Villa peatreener Dean Smith ning hooaja kehva alguse järel Norwichi juhendaja Daniel Farke – ehkki ta oli just tüürinud meeskonna hooaja esimese võiduni (2:1 Brentfordiga).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles