Tottenhamis puhkes koroonakolle, mis võib anda Eesti jalgpallikoondislasele võimaluse eurosarjas väljakule joosta

Karl-Joosep Küngas
Copy
Maksim Paskotši.
Maksim Paskotši. Foto: Twitter.

Tottenham Hotspuri jalgpalliklubis on olukord enne otsustavat Konverentsiliiga kohtumist väga kriitiline. Kuus põhimeeskonna mängumeest on saadetud karantiini ning neile võib tänase päeva jooksul lisanduda veel nimesid.

Tottenham võõrustab Konverentsiliiga otsustavas kohtumises Prantsusmaa klubi Rennes'i. Edasipääsu kindlustamiseks on vaja olla edukam kui Sloveenia klubi NS Mura Hollandis Vitesse vastu. Hetkel juhib alagruppi 10 silmaga Rennes ning neile järgnevad seitsme punktiga Tottenham ja Mura.

Inglismaa tippklubi peab aga ilmselt väga palju vangerdusi tegema, sest Antonio Contel pole tänasest alates võimalik kasutada kuut põhimeeskonna mängumeest. Arvestades, et tihe testimine klubis veel käib, siis võib positiivse koroonatesti andnud jalgpallureid veel lisanduda.

See aga võib anda võimaluse Eesti jalgpallikoondislasele Maksim Paskotšile, kes kuulub Tottenhami nimekirja Konverentsiliiga kohtumisteks. Sel hooajal pole eestlasel veel õnnestunud alagrupiturniiril Inglismaa tippklubi esindada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles