Kas Hyundai rallitiimi asub juhtima endine maailmameister?

Postimees Sport
Copy
Praegu pole veel teada, kellest saab Ott Tänaku ja Martin Järveoja järgmine ülemus.
Praegu pole veel teada, kellest saab Ott Tänaku ja Martin Järveoja järgmine ülemus. Foto: Pau Barrena

Alates sellest hetkest, kui Hyundai rallitiim lõhkas teisipäeval Andrea Adamo taandumisega juhi kohalt üllatuspommi, on autospordi ringkondades spekuleeritud, kellest võiks saada karismaatilise itaallase mantlipärija. 

Näiteks Eesti rallisõbrad on oma foorumites pooleldi lõõpides välja hõisanud Markko Märtini nime, kuid selle kuulujutu taga midagi peale soovunelma siiski ei näi olevat.

Palju sagedamini kohtab nii Maarjamaa kui ka rahvusvahelistes foorumites aga 2003. aasta autoralli maailmameistri Petter Solbergi nime, kelle võimalikuks tiimipealikuks saamisest kirjutas eile ka soomlaste portaal rallit.fi. 

Ühelegi allikale põhjanaabrid siiski ei viita, vaid taandavad jutu samamoodi kuluaarides kõneldava tasandile. Küll tuuakse välja Adamo ajutise asemiku, Hyundai Motorsporti korealasest presidendi Scott Nohi pressiteates öeldu: «Meie ettevalmistused 2022. aastaks jätkuvad plaanipäraselt ning alustame hooajaga jaanuaris Monte Carlos. Oleme jätkuvalt valmis läbi mootorispordi kiirendama Hyundai esitusi üle kogu maailma.»   

Ühtegi reaalset kandidaati veel siiski kusagil välja hõisatud pole, ka mitte ralli tagatubades toimuvaga muidu ülimalt hästi kursis olevate DirtFishi kirjatsurade poolt.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles