MMilt pudenenud viiekordne ilmatšempion võitles lisaks vastasele ka koroonaviirusega

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Raymond Van Barneveld.
Raymond Van Barneveld. Foto: Ian Stephen via www.imago-images.de/Scanpix

Noolemängu viiekordne maailmameister ja ala ajaloo üks paremaid mängijaid Raymond van Barneveld andis pärast tänavuselt MMilt välja pudenemist teada, et põeb koroonaviirust.

15. detsembril algas jaanuari alguseni kestev MM ning teises ringis läks 54-aastane hollandlane vastamisi inglase Rob Crossiga. Muide, tema näol on tegemist 2018. aasta maailmameistriga, van Barneveldi tiitlid jäävad enam kui kümne aasta tagusesse aega.

Cross võitis lahingu settidega 3:1, kuid kohtumise alguses tegi van Barneveld vägeva seeria. Nimelt oli tal vaja eduseisu suurendamiseks visata kolme noolega 170 punkti (kõrgeim võimalik skoor kolme noolega – toim.) ning see tal ka õnnestus.

Nagu öeldud, siis kaotusest see siiski hollandlast ei päästnud ning tal tuli Londonis toimuval MMil kohvrid pakkida. Koju van Barneveld siiski reisida ei saa, sest vahetult enne äralendu andis ta positiivse koroonaproovi. 

«Kallid poolehoidjad, kahjuks olen andnud positiivse koroonaviiruse proovi. Matši ajal mul mingeid otseseid sümptomeid ei esinenud, kuid pärast kohtumist sain aru, et mul on hingamisraskused ja palavik,» kirjutas darts'ilegend ühismeediasse. 

Hollandlane teavitas olukorrast ka MMi korraldajad ning ka oma opponenti Rob Crossi, kelle tervist jälgitaks praegu erakordselt teraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles