Saksamaa kõrgliigat raputas perverdi-skandaal

Toimetas Karl Juhkami
Copy
TuS Metzingeni naiskonna liikmed.
TuS Metzingeni naiskonna liikmed. Foto: Facebook @tussiesmetzingen

Saksamaa naiste käsipalli kõrgliigas räägivad kõik tulemuste asemel praegu hoopis TuS Metzingeni naiskonnast, kelle liikmed avastasid selle nädala alguses riietusruumist kaks kaamerat. 

Klubi teatel oli kaamerad sinna paigaldanud nende endine töötaja. Kui politseil õnnestub seda tõestada, võib piilurist kodanikku oodata kuni kaheaastane vanglakaristus.

Metzingeni naiskond on andnud asjale igatahes ametliku käigu ning nende peatreener Ferenc Rott nimetas juhtunut öökima ajavaks. Seda ennekõike seepärast, et selle kõige taga on inimene, keda klubi omal ajal usaldas. «See mõistagi šokeeris meid, kuid me ei lase sellel ennast alla tirida,» lausus juhendaja ning tänas ametivõime ja Saksamaa käsipalliliitu kõikvõimaliku toetuse eest. 

Omapoolse avalduse on välja saatnud ka liiga, kes piiluja tegevuse selgesõnaliselt hukka mõistis. Paraku pole tegemist esimese perverdi-skandaaliga Saksamaa naiste käsipallis. Eelmise aasta septembris avastati HL Buchholz 08-Rosengarteni ja SG BBM Bietigheimi vahelise mängu eel piilukaamerad mõlema naiskonna riietusruumist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles