Pajusalu tuli taas sisesõudmise maailmameistriks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Pajusalu.
Kaisa Pajusalu. Foto: Fred Killing

Kaisa Pajusalu krooniti teist aastat järjest USA-s Bostonis toimunud sisesõudmise mitteametlikel maailmameistrivõistlustel võitjaks.

Vaid nädal tagasi ajaga 6.37,2 Eesti sisesõudmise meistriks tulnud Pajusalu võitis Bostonis 2000 meetri distantsil kuldmedali tulemusega 6.37,3. Pajusalule järgnesid Riverside Boat Club,i esindaja Lauren Schmetterling, kes sai ajaks 6.48,3, ning hollandlanna Jenny van Dobben de Bruijn resultaadiga 6.49,6. Osalejaid oli kokku 196.

Meeste konkurentsis kuulus kuldmedal ajaga 5.55,1 UNAM-Remo Mexico tiimi atleedile Juan Cabrerale. Järgnesid ajaga 5.57,4 Michael DiSanto ning 5.58,6ga Alex Fleming.

Väärib meelde tuletamist, et vastne Eesti meister Tõnu Endrekson läbis eelmisel nädalal Pärnus sama distantsi resultaadiga 5.47,5. Ka Allar Raja tulemus 5.49,2 ning Andrei Jämsä aeg 5.55,0 mahutanuks mehed mitteametlike maailmameistrivõistluste poodiumile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles