VIDEO Kanada hokimees nokauteeris MMil kaugviskega kohtuniku

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Pihta saanud kohtunik. Pilt on illustreeriv.
Pihta saanud kohtunik. Pilt on illustreeriv. Foto: Karl B DeBlaker

Jäähoki MMi kolmanda päeva esimestest kohtumistes tundsid võidurõõmu Kanada ja Norra. 

27-kordne maailmameister Kanada ei jätnud A-alagrupi kohtumises Itaaliaga midagi juhuse hooleks, valid seljatas Euroopa koondise koguni 6:1.

Kuivõrd tegemist polnud just liiga tasavägise duelliga, pakub mängujärgselt hokiringkondades hoopis rohkem kõneainet kolmandal perioodil juhtunu, kui Kanada kaitsja Travis Sanheim nokauteeris kaugviskega kohtuniku. 

Litriga otsetabamuse saanud õigusemõistja varises jääle pikali, ent oli pärast väikest turgutust võimeline siiski oma tööga jätkama.

Mõistagi palus Sanheim ebaõnnestunud viske tõttu kohtunikult vabandust. Üldiselt tulevad kaitsemängija pealevisked siiski korralikult välja. Jäähokiliigas NHL on ta viimase nelja hooajaga visanud 27 väravat ning võrgu pani ta sahisema ka kohtumises Itaalia vastu.

Kohtumise tipphetked (Sanheimi värav alates 0.55):

Teises varajases kohtumises sai võidupunktid tabelisse kirja Norra, kes vajas selleks aga karistusviskeid. Nimelt lõppes nende lahing Suurbritanniaga seisul 3:3 ning bullitiseerias tõusis norralaste kangelaseks nende puurivaht Henrik Haukeland, kes tõrjus britide kaks viimast üritust.

Kohtumise tipphetked:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles