Ogier viskas Rovanperä suunas iroonilise nalja

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: IMAGO/Nikos Katikis/Scanpix

Autoralli MM-sarjas hoiab kuue mõõduvõtu järel raudkindlalt esikohta Toyota sõitja Kalle Rovanperä. Tema tiimikaaslane Sebastien Ogier tögas pärast Keenia etappi nooremat kolleegi.

«Järjekordne võit, tal on seni seljataha jäänud imeline hooaeg. MM-sari hakkab tema tõttu vaikselt igavaks muutuma. Seega ole ettevaatlik, varsti hakatakse ehk reegleid muutma. Ära liiga kõvasti suru,» ütles Ogier lõbusalt DirtFishile.

Prantslase nali oli üsna eneseirooniline, sest aastatel 2013–2018 võitis ta kuus MM-tiitlit järjest. Nii mõnelgi neist hooaegadest triumfeeris Ogier ilmse ülekaaluga. 

Üldiselt jäi aga rallilegend tiimi esitusega rahule. Toyota lahkus Keeniast nelikvõiduga. Rovanperäle järgnesid Elfyn Evans, Takamoto Katsuta ja Ogier, kes tänavu teeb kaasa vaid osadel etappidel.

«Kogu tiim väärib suurt aplausi. Olen kindel, et Jaapanis tuntakse rõõmu,» sõnas Ogier. «See oli suurepärane esitus. Õnnitlen kõiki tiimikaalasi, aga eriti Kallet.»

14. juulil algava Rally Estonia eel on Rovanperäl koos 145, lähimal jälitajal Thierry Neuville'il aga 80 punkti. Ott Tänak püsib kolmandal kohal 62 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles