Rapla hõikas välja esimese leegionäri

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kendall Stephens
Kendall Stephens Foto: Twitter @ByChrisMurray

Rapla Avis Utilitas korvpallimeeskond andis teada, et nendega liitus esimene leegionär, USA ja Austraalia päritolu Kendall Stephens.

201 sentimeetri pikkune ääremängija veetis oma ülikoolikarjääri Nevadas, kust ta püstitas viimasel hooajal ka Mountain West konverentsi kolmeste rekordi, tabades 126 kaugviset.

Oma profikarjääri alustas ta Hispaania kõrgliigas ning on seejärel täiendavat kogemust saanud ka Austraalia suveliigas mängides.

«See on meie jaoks esmakordne olukord, kus sellele positsioonile palkame välismaalase. Esialgse soovi järgi pidi see koht konkreetsele Eesti mängijale kuuluma. Kendalli puhul peaks tegemist olema korraliku «püssiga», kes ülikooli lõpetamise järel palgati otse Hispaania tippliigasse, mis tookord veel natuke liiga suureks ampsuks osutus. Austraalias jätkunud karjäär aga kinnitas, et tegemist on korraliku mängumehega,» kommenteeris klubi president Jaak Karp üleminekut.

2019. aastal andis Stephens South East Melbourne Phoenixile ka pikema intervjuu, kus enda (korvpalli)tausta huvilistele avas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles