TalTechi meeskond värbas tuttava Läti korvpalluri

Toimetas Ville Arike
Copy
Kristaps Gluditis (palliga) üle-eelmisel hooajal Rakvere Tarva särgis.
Kristaps Gluditis (palliga) üle-eelmisel hooajal Rakvere Tarva särgis. Foto: Marianne Loorents/Toomas Herm

Eeloleval hooajal lisaks Eesti-Läti liigale ka Põhja-Euroopa korvpalliliigas (ENBL) mängiv TalTechi meeskond värbas koosseisu tasemel ning varemgi Eestis mänginud lätlase Kristaps Gluditise.

«Kindlasti mäletab korvpallisõber 26-aastast lätlast üle-eelmisest hooajast, mil ta mängis Rakvere Tarva särgis ja oli seal üks põhitegijatest. Eelmisel hooajal esindas 192 cm pikkune tagamängija Leedus Pasvalyse Pieno Žvaigzdesi meeskonda,» teatas TalTech sotsiaalmeedias.

Gluditise sõnul liitus ta TalTechi meeskonnaga põhjusel, et usub end hästi sobivat peatreener Alar Varraku mängitavasse süsteemi. «Mulle meeldib alati seada suuri sihte. Sellel hooajal on kindlasti eesmärgiks võita medal nii Eesti-Läti liigas kui ka Eesti meistrivõistlustel,» ütles Gluditis.

Peatreener Varrak uuest täiendusest: «Viskava tagamängija positsioonile oli mitu valikut, kuid otsustasime meeskonda tuua mängija, kes tunneb siinset liigat ja mängustiili. Kristaps toob meie tagaliini juurde kvaliteeti ja mitmekülgsust. Ta suudab nii skoorida kui ka teistele olukordi luua.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles