M-Sport sooviks 48-aastast Loebi põhisõitjaks palgata

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: M-Sport

Autoralli MM-sarjas soovib endiselt kõige kõrgemal tasemel heidelda ka M-Spordi meeskond, kellel pole aga hooaeg kõige paremini õnnestunud. Neil on saldos hetkel ainult üks võit, ent selle noppis Sebastien Loeb, kes sõidab meeskonnas ainult osaliselt.

M-Sport alustas hooaega ideaalselt, kui Loeb noppis Monte Carlos toimunud avaetapil kohe võidu. See näitas, et ainsa erameeskonnana MM-sarjas osalev M-Sport on pannud kokku võimas masina.

Kahjuks ei ole sellele võidule järge tulnud. Pärast võitu on tulnud neil ainult üks poodiumikoht, kui Craig Breen teenis Sardiinias teise koha. Poodiumit oodatakse ka järgmiselt etapilt Kreekast, sest võistlustules on taaskord 48-aastane Loeb.

Prantsuse vanameister sõidab sel hooajal kaasa neljanda ja suure tõenäosusega viimase osavõistluse. M-Spordi tegevjuht Malcolm Wilson tõdes, et töö järgmise hooaja kallal juba käib ning parimal juhul soovitakse, et prantslane sõidaks M-Spordis koguni terve hooaja kaasa.

«Pole saladus, et soovin Sebastienit veelgi rohkem meie autos näha. Mõistagi ei soovi ta tervet hooaega kaasa sõita, ent see oleks just meie soov. Loodetavasti saame talle pakkuda mõned MM-rallid ka tuleval hooajal,» lausus Wilson ralliportaalile Dirtfish.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles