BLOGI ⟩ Pikalt juhtinud Eesti pidi Ukraina vastu väga valusa kaotuse vastu võtma (4)

Postimees Sport
Copy

Eesti korvpallikoondis kohtus Milanos peetava EMi alagrupiturniiri teises matšis Ukrainaga. Sisuliselt terve kohtumise juhtinud Eesti tunnistas lõpuks Ukraina 74:73 paremust.

Enne mängu

Ukraina teenis avapäeval Suurbritannia üle väga kindla 90:61 võidu. Sellest ei saa aga üleliia suuri järeldusi teha, sest britid esinesid väga kahvatult. 

Kui ukrainlased said eile platsile päeva esimeses mängus, mis algas kell 15.15, siis eestlased madistasid Itaaliaga peaaegu südaööni. Vastu tuli võtta 62:83 kaotus.

«Keskendun vaid asjadele, mida saan kontrollida. Täiesti vale oleks mõelda sellele, et meie mängisime vara, Eesti hilja, ning meil on palju aega puhata. Vabandust, aga see on bulls**t (inglise keeles täielik jama – J.J)!» kommenteeris Ukraina peatreener Ainars Bagatskis teatavat eelist.

«Kohtume agressiivse ja targa tiimiga. Eestil on peale tulnud uus põlvkond. Olen mõnda meest juhendanud, tunnen neid. Nad teavad, kuidas korvpalli mängida. Eesti ei mängi enam nii nagu aastaid tagasi,» jätkas lätlasest juhendaja.

«Eesti mängib jõuliselt, agressiivselt ja kindlasti mitte isekalt. Nad teavad, kuidas oma tugevusi kasutad. Lisaks on neil domineeriv pikk.»

Igal juhul on tegemist ülitähtsa matšiga, sest tõenäoliselt selgitavad Eesti ja Ukraina viiamse, neljanda C-alagrupist edasipääseja.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles