Medalit sihtiv Ilves on valmis ka MK-sarja ohverdama

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Kristjan Ilvesel on uuel hooajal kasutada ka Red Bulli tugi, kelle tiibadega kandub ta lennumäel loodetavasti veelgi kaugemale.
Kristjan Ilvesel on uuel hooajal kasutada ka Red Bulli tugi, kelle tiibadega kandub ta lennumäel loodetavasti veelgi kaugemale. Foto: Mihkel Maripuu

Mullu kahevõistluse eliitseltskonda tõusnud, MK-etappidel stabiilselt poodiumikohtade pärast võidelnud ning hooaja kokkuvõttes ka viiendaks platseerunud Kristjan Ilves loodab sarnast minekut näidata ka tänavu. Ent veelgi enam ihkab ta eesootavast talvest medalit, et aasta(kümne)te pärast oleks, mida käes hoida ja meenutada.

«Tiitlivõistluste medal võiks ju olla see, mis jääks auhinnakappi kaunistama,» sõnab kolm aastat tagasi Eestimaa tolmu jalge alt pühkinud ning Norra koondisega liitunud Ilves, kes pikendas tänavu mais seda koostööd veelgi.

Nõnda on meie esikahevõistleja tulevik paigas 2026. aasta Milano ja Cortina d’Ampezzo taliolümpiani, enne mida on kavas veel ka kaks MMi: tänavu Sloveenias Planicas ja 2025. aastal Norra Trondheimis, mis oleks Ilvesele justkui (teise)koduvõistlus.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles