Sordo pole kindel, kas tema karjäär jätkub

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Dani Sordo.
Dani Sordo. Foto: ANDREAS SOLARO/AFP/Scanpix

Hyundai rallisõitja Dani Sordo pole kindel, kas ta sõidab järgmisel hooajal WRC-sarjas.

2005. aastal juunioride maailmameistriks tulnud Sordo on alates 2006. aastast sõitnud kaasa kõik hooajad. Ta on esindanud Citroëni, Mini ja Hyundai värve. Korra istus ta ka Fordi roolis, kui asendas 2012. aasta Argentina rallil Jari-Matti Latvalat.

Hyundai meeskonda kuulub ta alates 2014. aastast, ent viimased viis hooaega on ta sõitnud kaasa osalise kalendri. Tänavu ongi tal kirjas vaid kolm etappi, kuid neil kõigil jõudis Oliver Solbergiga autot jagav hispaanlane poodiumile.

Sel hooajal osaleb Sordo tõenäoliselt veel vaid Hispaania etapil. Ühtlasi võib see jääda mõneks ajaks tema viimaseks ralliks. Nimelt pole peagi 40-aastaseks saaval hispaanlasel uut lepingut.

DirtFish uuris Sordolt, kas ta oleks õnnelik, kui saaks järgmisel aastal sõita samasuguse programmi nagu tänavu.

«Ma ei tea. Tahaksin sõita nii kaua, kuni olen hea. Mulle meeldib sõita ja võidelda. Ma ei tule siia lihtsalt selleks, et oodata ja vaadata, kuniks teised oma auto lõhuvad. Hea tunde tekitab just see, kui sa oled kiire ja sõidad häid aegu. Kuni seda teha suudan, tahan veel natukene sõita. Kui esitused enam välja ei tule, siis lõpetan. Vaatame, mis elu toob,» vastas ta.

Jätkamise otsuse teeb Sordo pärast 23. oktoobril lõppevat Hispaania rallit. «Ootame Kataloonia ära ja pärast seda otsustame,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles