Kalle Rovanperä: naudin vihmas sõitmist ja lähen homme aega tagasi võitlema

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kalle Rovanperä.
Kalle Rovanperä. Foto: Nikos Katikis/Dppi/Scanpix

Autoralli MM-sarja üldliider Kalle Rovanperä peab tänama ilmataati, kes Uus-Meremaa ralliks vihma saatis. Esimesena rajale läinud soomlane lõpetas esimese täispika võistluspäeva neljandal kohal, ent kaotust liider Ott Tänakule on vaid 7,2 sekundit.

«Mõistagi oli vihm meile abiks. Eriti kohe päeva esimesel kiiruskatsel, kus juba rajaluuret tehes nägime, et siin on lahtist kruusa kõige rohkem. Antud kiiruskatse teisel läbimisel läks kuivemaks ning seal polnud kuigi kerge,» lausus MM-sarja üldliider WRC All Live'ile.

Homme on tulemas Uus-Meremaale veel rohkem vihma, mis peaks sõitmise muutma veelgi keerulisemaks. Rovanperä kavatseb aga vaatamata keerulistele oludele suruma minna. «Ma naudin vihmas sõitmist ning lähen kindlasti homme aega tagasi võitma. Näitasime ka täna, et suutsime vihmaga häid aegu sõita. Püüame kindlasti kõrges mängus püsida,» lisas Rovanperä.

Teine täispikk rallipäev saab eestlaste jaoks lähte reede õhtul kell 22.08, mil sõitjad lastakse esimest korda Kaipara Hillsi katsele. Kokku ootab sõitjaid teisel täispikal päeval ees 88,28 km kruusateid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles