Rafael Benitez andis mõista, et on Chelsea juhendamisest huvitatud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Benitez
Rafael Benitez Foto: SCANPIX

Endine Liverpooli ja Milano Interi peatreener Rafael Benitez on esimene paljudest kandidaatidest, kes andis avalikult mõista, et oleks huvitatud Londoni Chelsea juhendamisest.

Pärast seda, kui Andre Villas-Boas laupäeval West Bromilt saadud liigakaotuse järel hundipassi sai, on Chelsea uueks peatreeneriks pakutud lisaks Benitezile ka Jose Mourinhot, Fabio Capellot, Pep Guardiolat ja veel mitmeid tuntud nimesid. Hetkel televisioonieksperdi ametit pidav Benitez teatas aga esimesena, et temal poleks Londonisse kolimise vastu midagi.

Benitezi sõnul uuris Chelsea temalt juba eelmisel kuul ääri-veeri, kas hispaanlane oleks nõus sinisärkide juhendamise hooaja lõpuni üle võtma. Chelsea polevat aga ainus, kes tema vastu huvi tunneb, ütles BenitezSky Sportsile. «Olen saanud kaks-kolm pakkumist klubidelt ja ühe rahvuskoondiselt. Praegu juhendab Chelseat Roberto di Matteo ja ma austan teda. Ootame ja vaatame, mida tulevik toob. Kuid tahaksin juhendada tippmeeskonda, kes on võimeline võitlema tiitlite nimel.»

Liverpooli fännide ebajumalana ei pelga hispaanlane, et senised poolehoidjad võiksid hakata tema peale viltu vaatama. «Kas keegi vaidleb vastu väitele, et Liverpooli fännid armastavad mind? Ei,» teatas Benitez söakalt. «Mida aga soovitakse armastatud inimesele? Parimat. Ega ma ei saa viis aastat kodus istuda. Kõik mõistavad, et vajan töökohta.»

Chelseas saaks Benitez taas kokku tema käe all Liverpoolis mänginud Fernando Torresega, kes pole suutnud sinises särgis kuidagi väravasoont leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles