Messi ja Ronaldo võivad kümne päeva pärast vastamisi minna! Kuidas?

Toimetas Ville Arike
Copy
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Lionel Messi 2020. aasta detsembris – neist esimene esindas siis veel Torino Juventust ja teine Barcelonat.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Lionel Messi 2020. aasta detsembris – neist esimene esindas siis veel Torino Juventust ja teine Barcelonat. Foto: www.imagephotoagency.it via www.imago-images.de/SCANPIX

Detsembris Kataris lõppenud jalgpalli MMil langes Portugali koondis natuke liiga vara konkurentsist ning fännidel jäi nägemata maailmameistriks kroonitud Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo vastasseis. See võib teoks saada aga jaanuaris!

Nimelt sõidab Messi koduklubi PSG järgmise nädala keskel Katarisse ja Saudi Araabiasse. Kataris näidatakse end meeskonna suursponsoritele, samuti tehakse näidistreening kohalikul Khalifa staadionil.

Seejärel sõidetakse Saudi Araabiasse Ar-Riyadi, kus 19. jaanuaril peetakse sõprusmäng kahe sealse parema klubi mängijatest koostatud meeskonna vastu. Need kaks klubi on Al-Hilal ja Al-Nassr.

Teatavasti siirdus vana aasta lõpus Al-Nassri ridadesse Ronaldo. Pole välistatud, et ta teeb debüüdi just tolles sõprusmängus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles