M-Spordi pealik: Tänaku töökus meenutab mulle Ogier'd

Karl-Joosep Küngas
Copy
M-Spordi tiimipealik Richard Millener
M-Spordi tiimipealik Richard Millener Foto: M-Sport

M-Spordis ollakse väga rahul sellega, mida Ott Tänak on tänavu nende ridadesse toonud. Meeskonna juht Richard Millener võrdleb praegust olukorda mõne aasta tagusega, kui M-Spordis kihutas Sébastien Ogier.

Tänak on M-Spordiga taasliitununa kihutanud ainult kaks MM-etappi, ent juba saanud Rootsis võidurõõmu tunda. Tasapisi võrreldakse M-Spordis praegust aega kuus aastat tagasi olnuga, kui meeskonnaga liitus Ogier.

Ogier sõlmis M-Spordiga lepingu 2017. aastal ning hoobilt läks kõik ülesmäge. Ta lõpetas toona esimesel katsel meeskonna võidupõua ning krooniti kahel järjestikusel aastal maailmameistriks.

«Ott tegi Rootsis suurepärast tööd,» lausus Millener ralliportaalile Dirtfish. «Ta andis selgelt mõista, et auto juures on asju, mis vajavad muutmist. Seda ennekõike selleks, et ta end autos mugavamalt tunneks. Just nende kallal töötame nii kõvasti kui võimalik.»

Seejärel keskendus ta võrdlusele juba kaheksakordse maailmameistriga. «Sellise kaliibriga sportlased otsivad alati perfektsust. Neil on alati, mille kallal töötada ja mida muuta. Tänaku töökus meenutab veidi Ogier' oma, kui ta meie meeskonnas sõitis. Ta töötas väga-väga palju, et probleeme lahendada. Kui need lahendatud said, siis leidis ta jälle uusi kohti, mida parandada,» lisas Millener. Tema sõnul näitas Rootsi rallil saavutatu nende auto potentsiaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles