Eestlaste koduklubi teenis Madridi Reali vastu juba neljanda võidu (1)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Maik-Kalev Kotsar viskele minemas.
Maik-Kalev Kotsar viskele minemas. Foto: JUANJO MARTIN/EPA/Scanpix

Hispaania korvpalli meistriliigas teenis Vitoria Baskonia võõrsil 95:88 võidu Madridi Reali üle. Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste koduklubi on sel hooajal võitnud kõik Madridi Reali vastu peetud kohtumised.

Nii Kotsar kui ka Raieste kuulusid tänases kohtumises Baskonia algrivistusse. 20 minutit mänginud Kotsar viskas seitse punkti (kahesed 4/2), võttis kaheksa lauapalli ja blokeeris kaks viset. Raieste mängis kümme minutit, viskas kaks punkti (kahesed 2/1, kolmesed 1/0) ja tegi vaheltlõike.

Baskonia resultatiivseim oli 19 punktiga Markus Howard, Madridi Reali parim oli 21 punktiga Gabriel Deck.

Hispaania korvpalli meistrivõistlustel on tabelitipp tihe, sest nii Barcelonal, Madridi Realil kui ka Baskonial on 19 võitu ja 4 kaotust. Neljandal positsioonil oleval Tenerifel on 16 võitu ja 6 kaotust.

Vitoria Baskonia on sel hooajal olnud Madridi Realile raske vastane. Eestlaste koduklubi võitis pealinna meeskonna vastu mõlemad Euroliiga ja mõlemad Hispaania meistrivõistluste kohtumised.

Kristian Kullamäe koduklubi Panevežyse Lietkabelis teenis võidulisa Leedu liigas, kus alistas 90:77 Nevežise. Kullamäe mängis 19 minutit, viskas seitse punkti (kahesed 4/3, kolmesed 6/0), andis seitse korvisöötu ning võttis kolm lauapalli. Tabelis on Lietkabelis (15 – 8) neljandal kohal, liider on Kaunase Žalgiris (19 – 4).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles