Margus ja Roland Murakas alustavad hooaega Antslas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antsla Rallil satrdib ka Margus Murakas
Antsla Rallil satrdib ka Margus Murakas Foto: Arvet Mägi

Viiekordne Eesti ralli meister ja möödunud hooajal N-rühma arvestuses pronksmedali võitnud Margus Murakas alustab koos kaardilugeja Silver Kütiga oma tänavust hooaega eeloleval nädalavahetusel Eesti meistrivõistluste avaetapil, Antsla rallil.

M.K.E. Motorsport – Silberauto võistkonnas sõitev Murakas jätkab võistlemist Mitsubishil, mis kahe hooaja vahel läbis aga põhjaliku uuenduskuuri.

«Mootor, käigukast, diferentsiaalid, amortisaatorid – kõik vajasid hooldust, ja eks lisaks eelmise Saaremaa ralli järel vajas ka kere uuendust,» selgitas Murakas. «Nüüd on kõik sissetöötatud ja testisõidud tehtud ning puudused kõrvaldatud. Eks esmane eesmärk ongi talverallil finišisse jõuda, sest seejärel on juba teise etapini mitu kuud pausi ja selle ajaga jõuab ilmnenud puudused kõrvaldada.»

Uut põlvkonda M.K.E. Motorsport – Silberauto rallitiimis esindab mullu oma esimesed stardid sportrallis teinud Roland Murakas. Noorte rallisprindi karikasarjas mullu oma klassis esikoha saavutanud Roland Murakas osaleb tänavugi nii ralli kui sprindisarjas, kuid eesmärgid on erinevad.

«Sportrallis kavatsen jätkata samade eesmärkidega nagu möödunud aastal, ehk siis omandada võimalikult palju kogemusi ja sõita kõik võistlused lõpuni, et koguneks võimalikult palju kiiruskatsete kilomeetreid,» sõnas Roland Murakas. «Rallisprindis on aga soovid veidi suuremad ja kindlasti tahan heidelda medalite pärast.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles