Tänaku tiimikaaslase reede päästis täpsuslöömine

Christopher Krutto
Copy
Pierre-Louis Loubet.
Pierre-Louis Loubet. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Ott Tänak polnud ainuke M-Spordi sõitja, kes pidi lootma mehaanikute maagiale, et ralli päästa. Sarnases seisus oli tema tiimikaaslane Pierre-Louis Loubet.

Loubet auto süttis eile pärast kolmandat kiiruskatset kergelt põlema. Pärast seda ei olnud lõunapausile tavapärast hoolduspausi, vaid lihtsalt rehvivahetustsoon. Seal saab ühe auto kallal töötada kaks mehaanikut ning kasutada võib vaid tööriistu, mis autos kaasas on.

Loubet’ masinal olid probleemid summutiga ning seda oli keeruline parandada, sest ligi pääseb ainult eesmisele ja tagumisele otsale.

«Ma kuulsin, et seal oli tegu täpsuslöömisega, nii lihtne asi oligi,» avaldas M-Spordi tiimipealik Richard Millener Motorsport.com-ile antud intervjuus. «Sa ei pääse selleni, näed vaid esimest ja tagumist otsa. Nad sättisid esiosa paika ja lõid tagant nii kõvasti, kui said, et see sirgeks saada. See on ralli.»

«See nägi dramaatilisem välja, kui tegelikult oli, aga kui sa ei näe, kust põlemise lõhn tuleb, siis oled natuke mures,» lisas M-Spordi tiimipealik.

Portugali ralli jooksvatel sündmustel saab silma peal hoida Postimehe otseblogi abil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles